Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Un tren privat care merge pe ruta Braşov – Bucureşti îşi îndeamnă călătorii la citit în loc să stea pe telefon. Oricine poate lua o carte din biblioteca trenului

Publicat

pe

De câțiva ani compania feroviară Softrans a stabilit un nou standard în ceea ce privește mersul cu trenul în România, mai cu seamă pe ruta București – Brașov. Datorită condiţiilor foarte bune de transport li a faptului că durata călătoriilor este scurtă, mulți oameni au ales acest operator.

Mai mult, trenurile Softrans îi şi surprind plăcut pe călătorii care circulă cu ele. Recent Anca Precup a postat o poză cu o mică bibliotecă pe care a găsit-o în tren. Oamenilor le-a plăcut atât de tare ideea încât la scurt timp postarea s-a viralizat.

Publicitate

Este și cazul unei călătoate care a rămas plăcut surprinsă de ceea ce a găsit în tren: „Tocmai ce m-am urcat într-un tren de-a dreptul misto. Softrans ii cheamă şi fac Braşov-Buc în 2:30 ore.

Pur și simplu te simți ca un călător al secolului 21, iar biblioteca din tren te îndeamnă să pui mâna pe-o carte şi să-ţi amortizezi cât mai frumos orele petrecute în tren.

Ave lor ca eu doar cu ei o să caut să plec totu-i nou, curat și frumos parcă te tot îndeamnă sa străbați tara” a scris Anca Precup pe pagina de Facebook.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes