Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un tren condus de un bărbat din Prejmer a spulberat o mașină după ce conducătorul auto a forțat semaforul și a rămas blocat între bariere

Publicat

pe

Un autoturism a fost lovit, joi seara, pe raza municipiului Blaj, de un tren care circulă pe relaţia Bucureşti – Viena, IR 346, fără a rezulta victime, şoferul reuşind să iasă din maşină înaintea impactului.

Potrivit cercetărilor efectuate de Poliţie, un bărbat de 66 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu, la intersecţia cu trecerea la nivel cu calea ferată din zona Câmpul Libertăţii, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea virajului peste liniile ferate şi ar fi părăsit platforma căii ferate rămânând blocat, moment în care barierele au fost coborâte.

Până la sosirea trenului, şoferul a părăsit autoturismul, care a fost lovit de trenul internaţional de persoane 346 Bucureşti – Viena, condus de un bărbat de 42 de ani, din comuna Prejmer, judeţul Braşov.

Atât conducătorul auto, cât şi mecanicul locomotivei au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Momentul impactului a fost surprins de o cameră de filmat aflată la bordul unui autoturism care aştepta la barieră, iar pe fundal se aude cum mecanicul atenţionează acustic în mod repetat.

Trenul a fost deplasat în gara Blaj pentru a se schimba locomotiva şi a-şi putea continua traseul.

În urmă cu o săptămână, locomotiva trenului care circulă pe relaţia Bucureşti – Viena a fost cuprinsă de flăcări, lângă Blaj, în gara Crăciunelul de Jos.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes