Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un tren care circulă pe relaţia Braşov – Constanţa a accidentat un bărbat. CFR anunță întârzieri

Publicat

pe

Trenul IR 1688, care circulă în relaţia Braşov – Constanţa, a surprins şi accidentat o persoană de sex masculin, la ieşire din halta Dunărea, informează luni CFR SA.

„În jurul orei 10:47, trenul IR 1688, care circulă în relaţia Braşov – Constanţa, a surprins şi accidentat o persoană de sex masculin, la ieşire din halta Dunărea. Accidentul a fost anunţat la Serviciul de Urgenţă 112. Conform procedurilor în caz de accident, până la sosirea echipelor de urgenţă şi a reprezentanţilor Poliţiei, la locul accidentului, următoarele 4 trenuri de călători – IR 1937, 15083, 15081 şi 16083 – au fost oprite temporar în staţiile Cernavodă, Dunărea şi Ovidiu. Acestea şi-au reluat circulaţia după avizul primit de la organele abilitate, care au ajuns la locul accidentului”, precizează sursa citată.

Ca urmare acestui accident, cele 4 trenuri de călători vor înregistra la destinaţie întârzieri cuprinse între 30-35 de minute.

Potrivit CFR SA, trenul IR 1688 va fi reînscris în circulaţie după finalizarea măsurătorilor şi a celorlalte etape procedurale, desfăşurate la locul accidentului, de către organele abilitate.

Publicitate

Întârzieri pe Magistrala București-Constanța, de până la 35 de minute

Ca urmare acestui accident, cele patru trenuri de călători menționate anterior vor înregistra la destinație întârzieri cuprinse între 30 și 35 de minute, a mai precizat purtătorul de cuvânt al CFR SA.

Ea a adăugat că trenul IR 1688 va fi reînscris în circulație după finalizarea măsurătorilor și a celorlalte etape procedurale, desfășurate, la locul accidentului, de către organele abilitate.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alexandru

    9 august, 2021 at 12:54 pm

    Voi faceți publicitate trenului,atâtea amănunte despre trenul ăsta de parcă ar fi trenul fantomă! Ce s-a întâmplat cu omul accidentat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes