Connect with us
Publicitate

Administrație

Un tomograf computerizat modern, de 2,2 milioane de lei, va ajunge la Spitalul de Copii din Brașov

Publicat

pe

Un aparat de tomografie computerizată, în valoare de 2,2 milioane de lei, va fi livrat, până la începutul lunii decembrie, Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă pentru Copii Braşov, achiziţie realizată de Consiliul Judeţean, din bugetul de investiţii pe acest an, a informat CJ Braşov.

De asemenea, Spitalul de Copii va primi o licenţă software în sumă de 6.420 lei şi un soft de preparare citostatice în valoare de 12.300 lei, pentru care termenul de instalare şi testare este 31 decembrie.

De asemenea, un echipament de neutralizare a deşeurilor medicale urmează să fie funcţionalizat imediat după achiziţionarea unui container, astfel încât să fie îndeplinite condiţiile de punere în funcţiune, a precizat sursa citată.

În acest an, la Spitalul de Copii s-au efectuat lucrări de reparaţii şi igienizare a clădirii, dar şi a instalaţiilor, în valoare de aproximativ 2,4 milioane de lei.

Publicitate

Totodată, în perioada următoare va fi lansată procedura de achiziţie a elaborării documentaţiei tehnice necesare construirii clădirii în care va funcţiona Izolatorul de boli infecţioase şi viitoarea secţie de ATI.

Sursa: AGERPRES

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes