Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un televizor defect, cauza unui incendiu care a făcut scrum patru gospodării

Publicat

pe

În decursul zilei de joi, în localitatea Strejești, județul Olt, a izbucnit un incendiu, care a distrus patru gospodării. Timp de patru ore, zeci de pompieri au luptat cu focul, vântul puternic îngreunând situația și contribuind la propagarea rapidă a flăcărilor.

Din fericire, nu există victime, ci doar pagube materiale.

Conform ISU Olt, în gospodăria de la care a izbucnit incendiul au ars două locuințe și bunurile din interiorul acestora, după care în cea de-a doua gospodărie au ars o casă și bunurile din interior.

La cea de-a treia gospodărie au ars acoperișul casei pe o suprafață de 20 de metri pătrați, o bucătărie de vară, construită din lemn, electronice și electrocasnice din interior și două anexe gospodărești, iar la a patra gospodărie pagubele au fost minime, respectiv doi metri pătrați din acoperișul casei, conform digi24.ro

Publicitate

Pentru lichidarea incendiului au fost agrenați 20 de pompieri din cadrul ISU Olt și ISU Vâlcea, cu cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă, trei autospeciale de primă intervenție, un echipaj SMURD și o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la un televizor lăsat în funcțiune.

foto: olt-alert.ro

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes