Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Un tânăr militar din Alba Iulia, admis primul la Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă” Brașov: „Visul meu a prins aripi”

Publicat

pe

Publicitate

Un absolvent al Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia a fost admis pe prima poziție din clasament la specializarea Controlor trafic aerian de la Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă” Brașov.

Pentru că succesul nu vine imediat şi cu siguranţă nu este uşor de obţinut, Radu Bălășoiu s-a pregătit intens, cu perseverenţă şi multă dedicare, iar acum culege recompensele. Absolventul afirmă că, pe lângă munca intensă şi ambiţia, educaţia părinţilor, cunoştinţele şi experienţele dobândite pe parcursul colegiului militar, sunt cele care l-au ajutat să devină cea mai bună versiune a lui, transmite adevarul.ro.

La finalul unei călătorii care pune punct vieţii de licean şi dă startul unei noi aventuri, studenţia, Radu trăieşte bucuria reuşitei unui început perfect pentru viitoarea carieră militară. Un vis care a prins aripi în colegiul militar şi l-a motivat şi care este pe cale să se împlinească.

„În urmă cu patru ani am intrat pentru prima dată pe porțile Colegiului Național Militar Mihai Viteazul Alba Iulia, bagajul fiind reprezentat de educația primită de la părinţi și de idealul arzător de a deveni cea mai bună versiune a mea. Aici pot spune că visul meu a prins aripi, drumul spre o carieră militară începând să se materializeze pe parcursul perioadei liceului.

Publicitate

Calea spre reușita de a fi primul admis la specializarea Controlor trafic aerian de la Academia Forțelor Aeriene Henri Coandă din Brașov nu a fost una ușoară, fiind necesară multă ambiție, perseverență, dedicare şi ore de studiu intens, dar toate acestea au meritat pe deplin.

Sunt foarte recunoscător tuturor celor care au contribuit la dezvoltarea mea ca individ, în special părinților, cadrelor militare ale colegiului, profesorilor și colegilor mei, persoane care mi-au oferit sprijin necondiţionat şi care și-au arătat disponibilitatea ori de câte ori am avut nevoie”, afirmă tânărul militar.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes