Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un tânăr jandarm a prins în flagrant un hoţ care fura ochelari dintr-un magazin din Făgăraş. Jaful a avut loc în noapte de Revelion. Militarul mergea spre casă când a observat

Publicat

pe

Publicitate

Un hoţ de ochelari a fost prins în noapte de Revelion de un jandarm aflat în timpul liber. Tânărul jandarm din Făgăraş mergea spre casă când a văzut geamul unui magazin spart. Când s-a apropiat a văzut individul care era în magazin si fura ochelari din vitrină.

„În noaptea de Revelion, imediat după încheierea focului de artificii organizat în municipiul Făgăraș, colegul nostru sergent major Constantinescu Tiberiu, se întorcea cu familia spre casă, când a observat că vitrina unui magazin de optică medicală e spartă. S-a apropiat să vadă mai bine ce se întâmplă și nu mică i-a fost mirarea când a observat un bărbat înăuntru care sustrăgea ochelarii expuși în vitrină. Colegul nostru l-a somat pe bărbatul aflat înăuntru, care la auzul somației a început sa fugă. Sportiv de performanță, jandarmul a pornit în urmărirea lui și după numai 50 m a reușit prinderea și imobilizarea bărbatului. A solicitat forțe în sprijin prin sistemul unic de apeluri de urgență 112, ulterior bărbatul fiind predat colegilor polițiști sosiți la fața locului.

Tibi este jandarm de numai un an la Detașamentul de Jandarmi Făgăraș și ne-a dovedit că perioada de când ne este coleg, i-a fost suficientă pentru a fi mereu la datorie.

Îl felicităm pe colegul nostru și îi dorim ca întreg anul sa fie unul împlinit!”, a transmis IJJ Braşov.

Publicitate

Tânărul jandarm, Tiberiu Constantinescu, este handbalist şi este legitimat la CSM Făgăraș.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes