Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un tânăr din Săcele și-a atacat tatăl cu cuțitul. Cei doi s-au luat la ceartă și s-au bătut chiar în propria locuință. Polițiștii au emis ordine de protecție

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de „violența în familie”.

Publicitate

Din cercetările efectuate în cauză, a reieșit faptul că, în data de 10.06.2023, în jurul orelor 18.00, un tânăr și tatăl său s-ar fi agresat fizic reciproc, în timp ce se aflau la locuința comună, din municipiul Săcele, județul Brașov. Incidentul a culminat în momentul în care tânărul l-ar fi agresat superficial pe tatăl său cu un cuțit pe care îl avea asupra sa.

Conflictul s-ar fi declanșat când tânărul ar fi venit la domiciliu însoțit de concubina sa, față de care îi era interzis să se apropie, conform unei ordonanțe emise de procuror, prin care instituia măsura controlului judiciar față de acesta, aspect care a generat nemulțumirea tatălui său.

Astfel, în conformitate cu prevederile legale și avându-se în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există pericol iminent, polițiștii au emis două ordine de protecție provizorie pentru o perioadă de 5 zile, fiind dispusă măsura ca aceștia să nu se apropie unul față de celălalt la o distanță mai mică de 100 de m.

Publicitate

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes