Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un tânăr din Săcele care a violat barbar o femeie până a ucis-o, condamnat la 18 ani de închisoare

Publicat

pe

Mădălin Georgian Z., tânărul de 25 de ani care a șocat comunitatea locală din Săcele după ce a ucis cu bestialitate o femeie fără adăpost, a fost condamnat la 18 ani de închisoare. El a fost găsit vinovat pentru omor calificat și viol, transmite ziare.com.

Publicitate

Crima, de o cruzime extremă, ale cărei detalii au surprins până și polițiștii, s-a petrecut în noaptea de 21 spre 22 noiembrie 2020, în scara unui bloc din orașul brașovean Săcele.

Bărbatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, intrase în clădire pentru a face rost de bani de la un cunoscut. În scara blocului a descoperit ”un morman” de haine și a încercat să urineze acolo. A fost surprins să vadă că sub grămada de lucruri se afla o femeie care a ripostat violent atunci când și-a dat seama ce vrea să facă bărbatul.

Băut, tânărul a încercat să întrețină relații sexuale cu femeia, doar că aceasta s-a apărat cum a putut. Enervat că nu a reușit să-și ducă la capăt intenția, Mădălin a luat o coadă metalică de la o mătură găsită în holul blocului și i-a introdus-o cu forța în anus femeii, făcând mișcări de du-te-vino în mod repetat. Cilindrul metalic, lung de aproximativ 40 de centimetri, a făcut ravagii în corpul victimei, producând hemoragie internă.

Publicitate

Victima, în vârstă de 65 de ani, a murit în chinuri groaznice, fiind găsită fără suflare, într-o baltă de sânge, a doua zi dimineața de către oamenii din bloc.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes