Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un tânăr din Făgăraș a distrus mai multe aparate din incinta unei săli de jocuri. Criza de nervi l-ar putea costa libertatea

Publicat

pe

A fost scandal uriaș într-o sală de jocuri de noroc din Făgăraș. Un tânăr de 30 de ani care intrase în unitate ar fi făcut o criză de nervi, iar din această cauză ar fi distrus mai multe aparate. Incidentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 17.30, atunci când angajații sălii au sunat la 112 și au anunțat că un client și-a vărsat nervii pe aparatura din interior.

„Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din municipiul Făgăraș, județul Brașov, ar fi pătruns în incinta unei săli de jocuri de noroc, iar cu un obiect contondent, ar fi distrus mai multe aparate, creând, astfel, o stare de temere persoanelor aflate în interiorul societății. În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, au declarat reprezentanții IPJ Brașov.

Bărbatul este cercetat pentru distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. Dacă vor considera că este pericol public, atunci procurorii ar putea cere arestarea preventivă a individului pentru următoarele 30 de zile.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes