Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un tânăr din Codlea a fost urmărit pe stradă, bătut cu bestialitate şi tâlhărit în miezul nopţii

Publicat

pe

Un bărbat este acuzat de tâlhărie calificată în urma unui incident în cartierul Colorom din municipiul Codlea. În urma unui incident petrecut în noaptea de 19/20 aprilie 2023, un bărbat în vârstă de 22 ani este acuzat de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie calificată.

Publicitate

Potrivit anchetei desfășurate de Poliția Municipiului Codlea, bărbatul în vârstă de 22 ani a observat și a urmărit un tânăr în vârstă de 18 ani, care avea un rucsac în spate, în cartierul Colorom. Confruntat cu refuzul acestuia de a-i da o sumă de bani, agresorul l-a lovit repetat cu pumnii în zona feței și i-a smuls rucsacul de pe umăr. Paguba a fost evaluată la suma de 500 de lei.

La data de 21 aprilie 2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.

Vrem să precizăm că faza urmăririi penale are ca obiect strângerea probelor necesare cu privire la existența infracțiunilor, la identificarea persoanelor care au săvârșit o infracțiune și la stabilirea răspunderii penale a acestora, pentru a se constata dacă este sau nu cazul să se dispună trimiterea în judecată. De asemenea, punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpat presupune existența unei suspiciuni rezonabile, pe bază de probe, cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de către o persoană și nu este de natură a răsturna prezumția de nevinovăție.

Publicitate

Activitățile de urmărire penală au fost realizate de către Poliția Municipiului Codlea, sub supravegherea și coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Inculpatul a fost liberat condiţionat anul trecut din executarea unei pedepse pentru tâlhărie calificată. Prezenta fapta este comisa după împlinirea termenului de supraveghere al liberării.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes