Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un tânăr din Codlea a fost atacat de urs în timp ce păzea oile de la stână. Tatăl victimei a alertat autoritățile

Publicat

pe

Publicitate

Prin momente de coșmar a trecut un tânăr în vârstă de 29 de ani care a fost atacat de un urs în timp ce păzea o turmă de oi la o stână din Codlea. Bărbatul a fost surprins de animalul sălbatic și sfâșiat pur și simplu, iar norocul lui a fost faptul că tatăl sau se afla în apropiere și a reușit să alunge exemplarul violent.

Potrivit antena3.ro, câinii de la stână s-au alertat când au simțit prezența ursului în apropiere. Patrupedele au lătrat și au alergat către un luminiș, iar ciobanul care avea grijă de oi s-a dus să vadă ce se întâmplă.

Într-o fracțiune de secundă, animalul sălbatic a ieșit dintr-un tufiș, s-a năpustit asupra tânărului și la atacat. Victima a fost mușcată și zgâriată cu ghearele, dar a reușit să scape cu viață datorită tatălui său care se afla în apropiere și care a reușit să alunge ursul.

Tatăl victimei a sunat la 112 și a alertat autoritățile, iar la stână au fost trimise mai multe echipaje de polițiști, jandarmi, dar și cadre medicale de la ambulanță. Ciobanul de 29 de ani a fost transportat în stare gravă la Spitalul Județean din Brașov, pe secția de neurochirurgie. Medicii spun că tânărul avea răni multiple, atât în zona feței, scalpului, a membrelor, dar și toracice.

Publicitate

Autoritățile iau în calcul și recoltarea ursului, pentru că animalul sălbatic ar putea să atace și alte persoane, în orice moment.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes