Connect with us
Publicitate

Economic

Un tânăr din Braşov face rulote food truck din remorci în care au fost transportaţi caii

Publicat

pe

Un tânăr din Braşov are o pasiune inedită. Recondiţionează remorci de transportat cai şi le transformă în rulote cu mâncare. Le închiriază apoi sau le vinde celor care vor să meargă la evenimente, pentru a servi mâncare sau băutură. Cum în ultimii ani astfel de evenimente s-au înmulţit şi cererea este destul de mare. Cei care le folosesc spun că atrag clienţii, pentru că nimeni nu se aşteaptă să vadă un mic restaurant într-o remorcă de transportat animale.

Publicitate

„Cred că suntem singurii din ţară care facem asa ceva, oamenii se aşteaptă să iasă cai din ele, în momentul în care o parchez şi o deschid rămân uimiţi. Ca şi timp de producţie ajunge cam la o lună, aproximativ o lună, depinde foarte mult de stadiul în care este ea”, spune Marian Munteanu.

De doi ani de zile, Marian s-a apucat să recondiționeze remorci de transportat cai și să le transforme în mici restaurante pe 4 roți. E muncă multă în spatele unei astfel de transformări, mai cu seamă că pentru a atrage clienții trebuie să te gândești chiar la cele mai mici detalii. Cele mai multe au fost folosite ani buni pentru transportul cailor, sunt rupte și bușite, însă la final, munca se vede din plin, rulota își schimbă complet aspectul.

„Ea poate fi o afacere mobila cat si pentru oameni de afaceri, oameni care au deja o afacere in domeniul ospitalitatii”, a spus Marian.

Publicitate

Fostele remorci pentru transportul cailor sunt acum adevărate restaurante sau baruri cu tot echipamentul care este necesar pentru o rulotă alimentară. Au instalație electrică, apă curentă și chiar un mic bar unde oamenii pot servi masa sau cafeaua.

„Oamenii sunt foarte suprinsi poentru ca ei se asteapta sa fie un cal in el si cand vad ca deschidem si de aceea am si decis sa investim in asta pentru factorul diferentiator”, a declatat Mihai Fetcu, unul din cei care au cumpărat o astfel de rulotă.

O astfel de remorcă costă între 8.000 și 12.000 de euro. În funcție de ce vrea clientul să facă din ea și de dotările pe care le are. Însă cei care deja au achiziționat una spun că investiția a fost un adevărat succes..

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

 1. Constantin ion

  29 decembrie, 2021 at 6:54 pm

  Sal ,
  Doresc si eu sa transform.o rulota de cai in rulota alimentara ,gen vanzare burgari,chiurtosi colac etc.
  Puteti face asa ceva pt mine si cam la ce pret sa ma astept&durata ???.
  Probabil acel model din imagine cu extensie .
  Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes