Connect with us
Publicitate

Social

Un tânăr din Brașov care a plecat la plimbare cu bicicleta este de negăsit. Familia lui l-a dat dispărut

Publicat

pe

Publicitate

Un nou caz de dispariție i-a alertat pe polițiștii brașoveni. Un tânăr de 22 de ani din Brașov este căutat de familie după ce ar fi plecat de acasă cu bicicleta și nu s-a mai întors. Ciclistul a fost văzut ultima oară miercuri când și-ar fi luat bicicleta și ar fi ieșit în oraș. Pentru că nu a mai dat pe acasă și nici nu a răspuns la telefon, apropiații au anunțat poliția în legătură cu dispariția bărbatului.

Tânărul are o înălțime de 1,75 metri, constituiție astenică, 60 de kilograme, față ovală, părul lung și ondulat și ochii căprui. Pe brațul stâng are mai multe cicatrici apărute în urma unor accidente mai vechi. Când a plecat de acasă bărbatul dat dispărut purta o geacă sport de culoare maro cu glugă, blugi de culoare închisă, ghete negre și o căciulă groasă. Bicicleta cu care a plecat de acasă este de tip mountain-bike cu cadru de culoare închisă. La momentul plecării avea asupra lui buletinul și telefonul mobil.

Persoanele care au informații cu privire la acest tânăr sunt rugate să meargă la cea mai apropiată secție de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes