Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un tânăr din Braşov a furat maşina unui prieten, a condus-o beat, şi a făcut şi accident cu ea

Publicat

pe

Un bărbat în vârstă de 23 de ani a fost reținut pentru 30 de zile, fiind acuzat de furt de folosință, conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere și conducere sub influența alcoolului.

Publicitate

Incidentul a avut loc în dimineața zilei de 9 decembrie 2023, când individul, după ce a consumat băuturi alcoolice în autoturismul prietenului său, a hotărât să se urce la volan, profitând de faptul că acesta a lăsat cheile în contact și s-a întors în apartament pentru a se odihni.

Șoferul neexperimentat s-a deplasat de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov până în zona Belvedere de pe drumul către Poiana Brașov. Într-un moment de neatenție, a lovit mașina în zona stânga-față, provocând o pană la aceasta. Cu toate acestea, individul și-a continuat periculoasa călătorie până în dreptul clădirii Modarom, unde a fost oprit de un alt șofer îngrijorat, care a sunat la serviciul de urgență 112.

Investigațiile ulterioare au scos la iveală că inculpatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și că nivelul său de alcoolemie depășea limita legală. De asemenea, individul avea antecedente penale similare.

Publicitate

În urma reținerii sale pentru 24 de ore, Judecătoria Brașov a decis la data de 10 decembrie 2023 arestarea preventivă a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile. Actele de urmărire penală au fost efectuate de către Secția 3 Poliție Brașov, sub supravegherea și coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes