Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un tânăr din Braşov a fost bătut cu bestialitate de alţi trei adolescenţi. Rănile erau atât de grave încât poliţiştii ajunşi la faţa locului au fost nevoiţi să cheme ambulanţa

Publicat

pe

Publicitate

Trei tineri au fost arestați preventiv după ce au lovit cu bestialitate un alt tânăr în timp ce se întorcea de la o petrecere. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 1 Poliție au demarat o investigație în urma unei agresiuni brutale petrecute în dimineața zilei de 16 septembrie.

Agresiunea a fost raportată în jurul orei 05.00, când polițiștii au primit un apel telefonic disperat care descria cum o persoană a fost supusă unui atac violent de către alte trei persoane. Toți cei patru tineri participaseră la aceeași petrecere, dar evenimentul a luat o turnură violentă pe care autoritățile încearcă să o elucideze.

Imediat după primirea sesizării, polițiștii au început cercetările pentru a identifica și aduce în fața legii agresorii, dar și pentru a înțelege mai bine contextul evenimentelor. S-a stabilit că victima, un tânăr în vârstă de 17 ani, a fost bătută cu pumni și picioare de către alți tineri cu care petrecuse anterior. Motivele exacte ale conflictului sunt încă în curs de stabilire.

Victima prezenta răni vizibile din cauza agresiunii, astfel că polițiștii au solicitat intervenția unui echipaj medical pentru a-i acorda asistența necesară.

Publicitate

În urma investigațiilor, cei trei presupuși agresori au fost identificați, iar unul dintre ei a fost găsit în alt județ. Toți trei au fost inițial reținuți pentru o perioadă de 24 de ore și plasați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov. După ce au fost prezentați în fața judecătorului de drepturi și libertăți, procurorul de caz a obținut mandatul de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Investigațiile continuă în cadrul dosarului penal sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, care va propune o soluție legală la finalizarea acestora. Autoritățile sunt hotărâte să aducă pe deplin la lumină circumstanțele și motivele din spatele acestei agresiuni brutale.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes