Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un tânăr de 24 de ani a fost arestat pentru proxenetism. El obliga o fată de 22 de ani să întrețină relații sexuale cu diverși indivizi din Brașov și Râmnicu Vâlcea

Publicat

pe

Publicitate

Un adevărat coșmar a trăit o fată de 22 de ani, originară din județul Constanța, care a fost obligată de un bărbat de 24 de ani să întrețină relații sexuale cu mai mulți indivizi. Ca să găsească potențiali clienți, proxenetul posta anunțuri pe internet, iar apoi o ducea pe tânără la diverse adrese din Brașov, Râmnicu Vâlcea, dar și alte localități din țară.

În urmă cu câteva zile, fata a refuzat să mai facă sex pe bani cu bărbați, iar tânărul de 24 de ani a agresat-o pentru a o convinge să continue să se prostitueze. Polițiștii au aflat despre acest caz și au descins la locuința suspectului din Brașov. Acolo au găsit sume de bani despre care există suspiciuni că ar proveni din prostituție, dar și mai multe telefoane mobile care au fost ridicate ca probă.

Individul a fost reținut pentru 24 de ore, iar apoi a ajuns în fața magistraților de la Judecătoria Brașov care au dispus arestarea preventivă pentru a suspectului pentru 30 de zile. Iată soluția pe scurt:

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov în dosarul penal nr. 3664/P/2022 şi în consecinţă: În baza art. 226 alin. 1 şi 2 C.pr.pen. rap. la art. 223 alin. 2 C.pr.pen. şi art. 202 alin. 1 şi 3 C.pr.pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului Petcu Sorin-Marian, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism, prev. de art. 213 alin. (1) din Codul penal, pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 12.04.2022 şi până la data 11.05.2022 inclusiv. În baza art. 230 C.pr.pen., dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului. Respinge pe cale de consecinţă ca neîntemeiată cererea formulată în subsidiar de inculpat, prin apărător, vizând luarea măsurii preventive mai puţin restrictive de drepturi. În baza art. 275 alin. 3 C.pr.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. În baza art. 276 alin. 6 C.proc.pen., onorariul avocatului din oficiu rămâne în sarcina statului. Cu drept de a formula contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţare”.

Publicitate

Ancheta polițiștilor continuă pentru că oamenii legii vor să afle dacă tânărul de 24 de ani obliga și alte fete să practice prostituția.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes