Connect with us
Publicitate

Social

Un tânăr brașovean care a fost adoptat de o familie din Italia își caută părinții biologici. Anton a primit o șansă la o viață bună după ce primii ani i-a petrecut în orfelinat

Publicat

pe

Visul de a-și cunoaște familia naturală îl are de când a aflat că cei cărora le spune mamă și tată nu sunt părinții lui biologici. Anton Traian Ciurariu s-a născut în Făgăraș, acum 30 de ani. Cei care i-au dat viața nu l-au putut crește, așa că au renunțat la el pe când era doar un bebeluș. Primii patru ani din viață i-a petrecut la un cămin de copii din Codlea, acolo unde a fost și descoperit de familia lui adoptivă.

A lăsat în urmă România pentru un trai mai bun în Italia. A fost crescut și iubit de părinții lui adoptivi, iar tot de la ei a aflat că rădăcinile lui sunt românești. Așa că Anton s-a hotărât să își caute familia biologică pentru a afla răspunsuri la întrebări care îl macină de foarte mulți ani.

Pe pagina de fecebook The Never Forgotten Romanian Children sunt sute de anunțuri cu tineri români, din toate colțurile lumii, care își caută familiile naturale. Acolo a postat și Anton un anunț, iar acum spera ca cineva să îl ajute să își găsească parinții biologici.

„Mă numesc CIURARIU TRAIAN ANTON și sunt născut la data de 22.11.1991 în FĂGĂRAȘ. Am fost adoptat de către o familie italiană la vârsta de vreo 4 anișori de la un cămin de copii din CODLEA. Sunt aici în căutarea familiei mele, despre care știu că se numesc DANCIU ANTON CIURARIU și MARICA CIURARIU. Despre frați sau surori nu știu nimic, nici măcar dacă există, tare mult m-aș bucura și de existența lor. Întotdeauna mi-am dorit să îi cunosc și de ce nu să îi pot și vizita, sper că îmi ve-ți fi alături cu toții și mă ve-ți susține distribuind anunțul meu cât mai mult. Poate cu ajutorul vostru visul meu v-a deveni realitate sperând din tot sufletul ca într-o zi să îi pot îmbrățișa!”, a scris tânărul român în anunțul postat pe pagina de socializare.

Publicitate

De-a lungul anilor, sute de copii români, care au fost adoptați de familii de peste hotare, au reușit să își împlinească visul de a-și cunoaște părinții și rudele din România. Întâlnirile emoționante au fost postate pe internet și au strâns zeci de mii de vizualizări. Aceste momente dau speranță și altora că într-o zi îi vor strânge în brațe pe cei care le-au dat viață.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes