Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un tânăr băut a furat o maşină dupa ce a găsit-o deschisă şi cu cheia în contact, în cartierul Astra. Proprietarul l-a văzut însă nu l-a putut opri

Publicat

pe

Publicitate

Un tânăr băut, a vrut să fure o maşină parcată în cartierul astra, pe strada Galaxiei, însă a fost prins chiar de proprietar. Bărbatul de 22 de ani a văzut că maşina este deschisă are cheile în contact, s-a urcat şi a luat-o din loc. proproetarul maşinii l-a văzut, a vrut să îl oprească, însă individul nu a vrut să îi dea înapoi cheile şi a plecat cu maşina. 

„La scurt timp de la săvârșirea faptei, tânărul a fost depistat de către polițiști, iar la la testarea acestuia din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0,61 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Tânătul a fost reţinut pentru 24 de ore iar acum este cercetat pentru Tentativă la furt calificat, furt calificat și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes