Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Un tânăr a „combinat” o femeie prin metoda Loverboy. A trimis-o „la produs” în Braşov şi alte oraşe din ţară, dar şi în Germania

Publicat

pe

Un tânăr de 27 de ani, simulând o relație de dragoste, a recrutat o femeie pe care a determinat-o să se prostitueze în mai multe orașe din țară, dar și în Germania.

Publicitate

Polițiștii și procurorii DIICOT Cluj au dispus, miercuri, reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de persoane.

În 2021, simulând o relație de iubire, acesta a recrutat o femeie și până în decemebrie 2023, la diferite intervale de timp, profitând de starea de vădită vulnerabilitate a victimei, a transportat-o și adăpostit-o în diferite locații situate pe raza județelor Cluj, Iași, Suceava, Oradea, Piatra Neamț, Timișoara, Brașov, dar și în diferite localități din Germania obligând-o să se prostitueze.

Sumele de bani au fost însușite de inculpat.

Publicitate

În urma perchezițiilor făcute în acest caz, au fost ridicate sume de bani în lei și euro, carduri bancare, precum și alte mijloace de probă.

Joi, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Cluj cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

[fvplayer id=”1471″]

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes