Connect with us
Publicitate

Cultural

Un spectacol pentru cei mici, o seară de muzică rusă și opereta „Silvia”, în această săptămână, la Opera Brașov

Publicat

pe

Opera Brașov continuă stagiunea estivală în aer liber, iar următorul spectacol programat este joi, de la ora 19.00. Vorbim despre o seară de muzică rusă, în care îi veți asculta pe sopranele Anda Pop și Cristina Radu, mezzosopranele Asineta Răducan și Carmen Topciu, baritonul Alexandru Aghenie, respectiv basul Dan Popescu, acompaniați, la pian, de Sena Ducariu. Amfitrioana  evenimentului va fi actrița Nora Vlad. Veți putea asculta pagini memorabile din literatura muzicală rusă, de la lied-uri la operele „Evgheni Oneghin”, „Dama de pică” sau „Fecioara din Orléans” de P.I. Ceaikovski, precum și lucrări din creația lui N. Rimski-Korsakov.

Sâmbătă, 4 iulie, de la ora 19.00, în Curtea Operei Brașov, va fi mai apoi pusă în scenă opereta „Silvia” de E. Kálmán, într-o abordare inedită. Veți savura lumea plină de viață a cabaretului unguresc, veți cunoaște intrigile și prejudecățile din palatele vieneze, pentru ca, în cele din urmă, să vă bucurați pentru triumful iubirii și să aplaudați încoronarea noii „Regine a csárdás-ului”, Silvia. Prețul biletelor pentru fiecare spectacol este de 15 lei.

Duminică, 5 iulie, de la ora 17.00, în Curtea Operei Brașov, copiii vor avea ocazia să ia parte la aventurile „Cocoșelului neascultător”, un spectacol creat special pentru ei de Ion Lucian.

Prețul biletelor este de 10 lei. Biletele se pun în vânzare cu două ore înainte de fiecare eveniment, la sediul Operei Brașov, str. Bisericii Române nr. 51.

Publicitate

La evenimentele din curtea Operei, accesul spectatorilor va fi permis numai după ce va fi efectuată măsurarea temperaturii. Purtarea măștii este obligatorie! Scaunele vor fi așezate la distanța minimă obligatorie de 1,5 m. În cazul în care prezentați simptome de infecție respiratorie, rămâneți acasă pentru a nu vă pune în pericol nici pe dumneavoastră și nici pe ceilalți participanți la eveniment.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes