Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un şofer prins băut la Predeal a vrut să dea 8.000 de lei şpagă poliţiştilor pentru „a se face scăpat”. A ajuns în arest pentru dare de mită

Publicat

pe

Tot mai mulţi şoferi vor să dea mită poliţiştilor braşoveni. Un conducător de TIR a vrut să mituiască un poliţişt după ce a circulat pe DN 1, cu toate că ştia că nu are voie. Când omul legii a văzut că şoferul intenţionează şă îi ofere bani pentru a se face scăpat, poliţiştul a anunţat imediat Direcţia Generală Anticorupţie. Mai mult, acum două zile, doi poliţişti au alertat Direcţia Generală Anticorupţie după ce un şofer prins băut la volan, la Predeal, a vrut să îi mituiască. Omul le-a oferit celor doi poliţişti nu mai puţin de 8.000 de lei.

Publicitate

În primul caz „Din cercetările efectuate în cauză, s-a stabilit faptul că bărbatul a condus un ansamblu de vehicule, cu o masă mai mare de 7,5 tone, pe DN1, pe raza județului Brașov, încălcând astfel normele legale, fiind oprit pentru control de către polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov.

În încercarea de a-l convinge pe agentul constatator de a nu aplica sancțiunea contravențională pentru prevederile legale incidente regimului rutier nerespectate, conducătorul auto a oferit polițistului o sumă de bani, în vederea neluării măsurilor legale.”, anunţă IPJ Braşov.

Şoferul care a oferit 8.000 de lei agenţilor de poliţie a fost prins în Predeal cu o alcoolemie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, în data de 27 noiembrie.

Publicitate

„Pentru a nu fi dispuse măsurile legale incidente domeniului rutier, în ceea ce privește conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, conducătorul auto a oferit polițiștilor suma de 8.000 de lei.

Polițiștii au procedat, de îndată, la sesizarea Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Brașov, fiind luate măsurile legale de administrare a probatoriului.

Astfel, în baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.”, mai transmite IPJ Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes