Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un șofer drogat a fost prins de polițiști, pe o stradă din Brașov. Agenții au găsit în mașină un grinder metalic, dar și o țigară confecționată manual

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul Rutier efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, după depistarea unui conducător auto ce s-ar fi aflat sub influența substanțelor interzise, substanțe descoperite și asupra acestuia.

Publicitate

Astfel, la data de 10 octombrie, în jurul orei 12.00, polițiștii au oprit în trafic un bărbat care conducea un autoturism pe strada Nicolae Bălcescu, din municipiul Brașov.

În timp ce polițiștii discutau cu acesta, au observat indicii în comportamentul conducătorului auto din care reieșea că s-ar fi aflat sub influența substanțelor interzise, motiv pentru care s-a procedat la testarea sa din punct de vedere al prezenței substanțelor psihoactive.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Publicitate

Totodată, în cadrul controlului efectuat, polițiștii au descoperit în borseta acestuia un grinder metalic cu fragmente vegetale de culoare verde-olive și un recipient galben din plastic în care se aflau fragmente vegetale, tip muguri, de culoare verde-olive, iar în autovehicul o țigară confecționată manual din același tip de fragmente vegetale, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes