Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un șofer din Brașov este cercetat pentru că circula cu un permis fals. El le-a arătat polițiștilor un carnet de conducere din Slovacia

Publicat

pe

Publicitate

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, după ce au identificat, în trafic, un conducător auto care a înmânat în cadrul controlului un permis de conducere fals.

Astfel, la data de 22.01.2023, în jurul orei 02.00 dimineața, polițiștii au efectuat semnal de oprire unui autoturism, care circula pe o stradă din municipiul Brașov. La volanul mașinii se afla un bărbat, de 29 de ani, din orașul Zărnești, care a înmânat polițiștilor un permis de conducere eliberat de statul slovac.

În urma examinării actului, polițiștii au constatat că permisul de conducere nu prezenta elementele de securitate autentice, iar după interogarea bazelor de date s-a stabilit că persoana aflată la volanul autovehiculului nu este deținătoare de permis de conducere.

În cauză, față de cele stabilite, s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de: ”conducere a unui autovehicul fără permis de conducere, falsul material în înscrisuri oficiale și uz de fals”.

Publicitate

Cercetările sunt continuate la acest moment de către polițiștii rutieri sub coordonarea unui procuror de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes