Connect with us
Publicitate

Turism

Un sfert dintre români vor să se deconecteze de la tehnologie atunci când sunt în vacanță

Publicat

pe

Un sfert dintre români vor să se deconecteze de la tehnologie atunci când sunt în vacanță

Publicitate

În zilele noastre, pare că utilizarea tehnologiei și călătoritul sunt două părți ale aceluiași întreg, fiindcă tot mai mulți oameni se bazează pe telefoanele mobile sau pe tablete pentru a avea la îndemână informații despre călătoriile lor. Mai mult, lucratul de la distanță a devenit mai comun, iar unii oameni pleacă în vacanță cu laptopurile în bagajul de mână, pentru a putea lucra în timp ce vizitează diferite locuri din lume.

Pe de altă parte, unii merg în vacanțe cu intenția de a se deconecta de la viața lor de acasă, de la locul de muncă, sau chiar de la social media pentru o vreme, totul pentru a se putea relaxa, sau pur și simplu pentru a se bucura mai mult de vacanță, fără lucruri care să le distragă atenția. Kiwi.com, una dintre cele mai importante companii de travel-tech, oferă informații despre cei care călătoresc și se deconectează de la tehnologie.

Conform unui sondaj realizat de STEM/MARK la comanda Kiwi.com la începutul acestui an, 21.8% dintre respondenți au spus că deconectarea de la social media pentru câteva zile din vacanță, sau chiar pe toată durata călătoriei descrie cel mai bine o experiență de fericită în vacanță.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes