Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un săcelean şi-a înjunghiat „partenerul de afaceri”, după ce şi-au amintit de datorii. Oamenii s-au certat pe banii oferiţi pe o vacă

Publicat

pe

Un bărbat de aproximativ 50 de ani, din Săcele, a fost la un pas să-i curme viața unui cunoscut, cu câțiva ani mai tânăr, după ce și-au amintit de „datorii”, în timp ce se cinsteau cu alcool, bucuroși fiind că s-au înțeles în legătură cu o tranzacție.

Cei doi bărbați din Săcele, care sunt crescători de animale, s-au înțeles cu privire la vânzarea unei vaci, dar lucrurile au degenerat, de la alcool, transmite opiniasaceleana.ro.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, Claudiu Sandu, a explicat jurnaliştilor de la opiniasaceleana.ro că evenimentul a avut loc miercuri – 29 septembrie. Agresorul ar fi cumpărat de la victimă o vacă, apoi, pentru a „uda” înțelegerea, s-au apucat să bea, iar la un moment dat și-au amintit de niște neînțelegeri mai vechi. În acest context, agresorul a scos un cuțit cu lama de 15 centimetri și l-a înjunghiat pe amicul său, perforându-i un plămân.

Cazul a fost anunțat în jurul orelor 21.30, prin apel la 112, iar victima a fost transportată de urgență la spital, supraviețuind atacului. Pe de altă parte, inculpatul, a fost reținut pentru 24 de ore, iar ieri după-masă a fost propus spre arestare preventivă, pentru tentativă la omor, fiind emis mandat pe o perioadă de 30 de zile (cu drept de contestație)

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes