Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un săcelean beat şi-a lovit calul cu toporul în gât, după o ceartă cu familia

Publicat

pe

Publicitate

Un bărbat de 29 de ani din municipiul Săcele s-a îmbătat și s-a certat cu familia. Tânărul a cedat nervos și s-a răzbunat pe cal, pe care l-a lovit cu toporul în gât producându-i o rană adâncă.

Un bărbat din Săcele s-a ales cu dosar penal pentru că a lovit cu toporul un cal. Aflat în stare de ebrietate, omul și-a descărcat nervii pe animalul nevinovat, căruia i-a produs o rană profundă. Luni, 20 martie 2023, în jurul orei 11.00, polițiștii au fost solicitați să intervină în sprijinul animalului.

„Echipa de cercetare s-a deplasat de îndată la adresa indicată, unde, în incinta unei proprietăți private, a fost identificat un cal care prezenta leziuni. În aceeași locație a fost identificat și proprietarul, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din municipiul Săcele, care se afla în stare de ebrietate”, a precizat subcomisarul Florentina Manolache, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov.

Polițiștii au demarat investigațiile și au stabilit, pe baza primelor date, că deținătorul animalului a lovit calul în urma unor neînțelegeri pe care le-a avut cu familia, acțiunea fiind generată și pe fondul consumului de alcool.

Publicitate

„În urma examinării clinice, pe care medicul veterinar a efectuat-o, s-a constatat faptul că exemplarul cabalin prezenta o plagă profundă la nivelul gâtului“, spune purtătorul de cuvânt al Poliției Brașov.

Cercetările sunt continuate la acest moment de către poliţiştii din cadrul Biroului Pentru Protecția Animalelor, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluţia legală, prin coordonarea procurorului de pe lângă Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes