Connect with us
Publicitate

Social

Un puști i-a scris lui Allen Coliban pe Tik Tok. Rezultatul? Brașovul va avea un nou parc destinat tinerilor împătimiți de „placă”

Publicat

pe

În luna august a.c, pe vremea când primarul ales făcea faimoasele live-uri din cartierele Brașovului, un puști i-a solicitat prin intermediul rețelei de socializare Tik Tok o întâlnire în care să discute despre un nou skate park în Brașov. Allen Coliban a acceptat întâlnirea iar puștiul a apărut împreună cu 20 de colegi „skateri”, fapt ce l-a surprins pe Coliban.

Publicitate

Întalnirea s-a finalizat printr-o promisiune din partea, pe atunci a candidatului Coliban, că în cazul în care va câștiga alegerile, un nou skate parc va fi construit în oraș.

Pe repede înainte 2 luni mai târziu, Allen Coliban este ales primar iar cu două zile în urmă a cerut părerea brașovenilor, prin intermediul unui sondaj, dacă ideea unui nou skate parc e bună. Peste 92% dintre cei peste 2.000 de respondenți au votat da.

În urma sondajului primarul ales a promis că parcul se va realiza în maxim un an.

Publicitate

„DA! Brașovul va avea un SkatePark nou. ????

În august am postat un video pe TikTok (da, am și tiktok: colibanprimarbv), iar un băiat pe nume Tudor mi-a lăsat un comentariu cum că “ei sunt riderii Brașovului și ar vrea un SkatePark nou”.
I-am spus că aveam în plan să fac un live lângă terenul din Centrul Civic și l-am chemat pe el și pe prietenii lui să vină să discutăm despre cum ar trebui să arate noul teren.

Am fost surprins să văd că Tudor nu a venit doar cu câțiva prieteni, ci cu 20 de puști care se dădeau cu trotinetele (toți au fost responsabili și au purtat mască pe parcursul discuției) și mi-au povestit despre terenurile din Centru Civic, Tractoru și Coresi, dar și despre terenuri din orașe precum Sibiu, Alba-Iulia sau Cluj-Napoca. Atunci le-am promis că Brașovul nu va mai rămâne în urmă nici la acest capitol și mă voi asigura că orașul va avea un SkatePark de calitate, exact așa cum merită comunitatea noastră.

De când am câștigat alegerile am primit constant mesaje despre SkatePark, dar în ultimele zile am primit peste 60 de mențiuni în story-uri cu această rugăminte. Apreciez foarte mult cum această nouă generație își face vocea auzită prin aceste instrumente online și îmi place că este unită.

În această perioadă sunt programate foarte multe evenimente, întâlniri și negocieri pentru dezvoltarea Brașovului, așa că, din păcate, timpul nu îmi permite acum să răspund la toate sutele de mesaje, dar să știți că le citesc pe toate.

Publicitate

Abia săptămâna viitoare voi deveni oficial Primarul Brașovului și voi fi sincer: sunt multe proiecte de realizat și criza de coronavirus va face ca principalele noastre priorități ale următoarei perioade să fie salvarea a cât mai multe vieți și menținerea economiei locale.

Știu că SkatePark-ul e un lucru important pentru mulți copii și tineri din Brașov, așa că voi organiza o discuție cu persoane care au experiență în acest domeniu și vom trece la treabă.

În acest moment este imposibil să stabilim o dată exactă pentru finalizarea SkatePark-ului, dar cred că e posibil să fie realizat într-un an dacă nu există piedici.”, a scris Allen Coliban pe contul său de Instagram.

View this post on Instagram

DA! Brașovul va avea un SkatePark nou. ???? În august am postat un video pe TikTok (da, am și tiktok: colibanprimarbv), iar un băiat pe nume Tudor mi-a lăsat un comentariu cum că “ei sunt riderii Brașovului și ar vrea un SkatePark nou”. I-am spus că aveam în plan să fac un live lângă terenul din Centrul Civic și l-am chemat pe el și pe prietenii lui să vină să discutăm despre cum ar trebui să arate noul teren. Am fost surprins să văd că Tudor nu a venit doar cu câțiva prieteni, ci cu 20 de puști care se dădeau cu trotinetele (toți au fost responsabili și au purtat mască pe parcursul discuției) și mi-au povestit despre terenurile din Centru Civic, Tractoru și Coresi, dar și despre terenuri din orașe precum Sibiu, Alba-Iulia sau Cluj-Napoca. Atunci le-am promis că Brașovul nu va mai rămâne în urmă nici la acest capitol și mă voi asigura că orașul va avea un SkatePark de calitate, exact așa cum merită comunitatea noastră. De când am câștigat alegerile am primit constant mesaje despre SkatePark, dar în ultimele zile am primit peste 60 de mențiuni în story-uri cu această rugăminte. Apreciez foarte mult cum această nouă generație își face vocea auzită prin aceste instrumente online și îmi place că este unită. În această perioadă sunt programate foarte multe evenimente, întâlniri și negocieri pentru dezvoltarea Brașovului, așa că, din păcate, timpul nu îmi permite acum să răspund la toate sutele de mesaje, dar să știți că le citesc pe toate. Abia săptămâna viitoare voi deveni oficial Primarul Brașovului și voi fi sincer: sunt multe proiecte de realizat și criza de coronavirus va face ca principalele noastre priorități ale următoarei perioade să fie salvarea a cât mai multe vieți și menținerea economiei locale. Știu că SkatePark-ul e un lucru important pentru mulți copii și tineri din Brașov, așa că voi organiza o discuție cu persoane care au experiență în acest domeniu și vom trece la treabă. În acest moment este imposibil să stabilim o dată exactă pentru finalizarea SkatePark-ului, dar cred că e posibil să fie realizat într-un an dacă nu există piedici. #colibanprimar #brasov #brașov #romania #brasovulpoatemaimult #politician #primar #brasovromania #brașov

A post shared by Allen Coliban (@allencoliban) on

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes