Connect with us
Publicitate

Economic

Un proiect în valoare de 70 de milioane de euro va fi construit în Poiana Brașov: „Va fi unul dintre cele mai prestigioase din estul Europei. 75 de proprietăți, reședințe de lux concepute la cele mai înalte standarde”

Publicat

pe

Rock Holding are autorizația de construire pentru un hotel cu 120 de camere și o componentă de branded residences, formată din 75 de unități în Poiana Brașov. Investiția în proiectul imobiliar este de 70 de milioane de euro.

Rock Holding are autorizația pentru proiectul de 70 de milioane de euro din Poiana Brașov și se află în proces de selectare a unui operator hotelier de top la nivel mondial. Proiectul urmează să fie clasificat la cinci stele.

Publicitate

Rock Development Holding a investit până în prezent peste 53 milioane de euro în dezvoltarea Politehnica Park Residence și Avrig Park Residence, două proiecte de referință pentru zonele Grozăvești – Politehnică și Bucur Obor, cu un total de 800 de apartamente.

”Proiectul pe care îl dezvoltăm în Poiana Brașov va fi unul dintre cele mai prestigioase din estul Europei, urmând să includă și 75 de proprietăți trofeu, reședințe de lux concepute și dezvoltate după cele mai înalte standarde din domeniu, asemănătoare altor proprietăți de marcă care se regăsesc în destinații de lux din Europa, Orientul Mijlociu, Americi sau destinații exotice. Poiana Brașov va concura astfel cu alte stațiuni montane europene care includ proiecte de hoteliere de cinci stele”, a declarat Mircea Cotigă, CEO Rock Development Holding, potrivit economica.net.

Cele 75 de unități ‚branded residences’ vor fi de asemenea administrate direct de către operatorul selectat, urmând a fi primele din România care vor face parte dintr-un lanț de lux la nivel mondial. Fiecare proprietar va beneficia în plus de toate facilitățile complexului hotelier de cinci stele, având și posibilitatea de a le închiria prin intermediul administratorului.

Publicitate

Managementul companiei care dezvoltă proiectul este asigurat de către Mircea Cotigă, un fost bancher cu o experiență de peste 15 ani pe piața bancară locală, ex CEO al UniCredit Leasing, cu suportul lui Mircea Drăghici, managing partner la Est Hospitality, unul dintre cei mai experimentați consultanți din industria ospitalității, cu o experiență de peste 20 de ani pe piața de profil, primul roman absolvent al programului MBA de la Ecole Hoteliere de Lausanne (2007), cea mai prestigioasa universitate de profil din lume.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes