Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un profesor din Covasna a fost reținut după ce ar fi bătut mai mulți elevi. Unul dintre ei a ajuns la spital

Publicat

pe

Situație revoltătoare într-o școală din județul Covasna. Un elev a ajuns la spital după ce unul dintre profesorii săi l-ar fi bătut, chiar în timpul orelor de curs. Polițiștii s-au autosesizat, iar cadrul didactic a fost reținut.

Publicitate

Incidentul s-ar fi petrecut vineri, pe data de 7 octombrie. Un minor a ajuns la o unitate medicală din județ cu semne vizibile de lovituri. Copilul le-a povestit doctorilor că unul dintre profesorii săi l-ar fi agresat.

„Din cercetări polițiștii au stabilit că minorul ar fi fost agresat fizic în sală de clasă dintr-o unitate de învățământ în timpul orelor de curs de către cadrul didactic, un bărbat de 39 de ani. În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit că profesorul în cauză ar mai fi lovit alți 3 elevi din unitatea de învățământ respectivă. În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal și efectuează în continuare cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă. Totodată, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore”, au declarat reprezentanții IPJ Covasna.

Dosarul a fost preluat de un procuror care va decide daca profesorul va fi trimis în fața unei instanțe cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile sau dacă acest cadru didactic va fi cercetat în stare de libertate, sub control judiciar.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes