Connect with us
Publicitate

Social

Un pompier din Victoria, EROU în timpul liber: a salvat viața unui bărbat aflat în stop cardio-respirator

Publicat

pe

Un pompier din Victoria, județul Brașov, a acordat primul ajutor unui bărbat care se afla în stop cardio-respirator. Pompierul, aflat în timpul liber, i-a făcut manevre de resuscitare bărbatului până la sosirea echipajului medical. Răspunsul prompt al eroului din Victoria dat rezultate și victima a fost readusă la viață

Publicitate

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a publicat, ieri, 14 decembrie 2020, povestea pompierului Valtizan Petre:

„Salvatorul nu are niciodată liber, el este în slujba oamenilor neîncetat!

Astăzi, colegul nostru Plutonier major Valtizan Petre, subofițer operativ în cadrul Secției de Pompieri Victoria, aflat în timpul liber, a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical unui bărbat aflat în stop cardio-respirator. O dată începute manevrele de resuscitare acestea au dat rezultate, astfel că la momentul ajungerii echipajului SMURD Făgăraș bărbatul avea puls și a fost transportat la spital.

Colegul nostru nu este la prima “ispravă” de acest gen. Aflat de asemenea în timpul liber în timp ce se îndrepta în interes personal spre Brașov, pe raza localității Perșani, a observat fum în dreptul unei locuințe. Nu a stat nicio secundă pe gânduri, a oprit mașina și a acționat pentru stingerea unui incendiu produs în urma fisurării unei țevi de gaz, reușind lichidarea incendiului până la sosirea echipajelor de la Făgăraș, incendiu ce începuse să se dezvolte la acoperisul imobilului.

Publicitate

Felicitări! Ne mândrim cu tine Petre!”, au scris reprezentanții ISU BRASOV.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes