Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un polițist din Mehedinți a fost amenințat cu moartea de patronul unui restaurant. Înregistrarea a fost făcută publică de Marian Godină

Publicat

pe

O înregistrare audio în care un polițist din Mehedinți este amenințat cu moartea de către patronul unui restaurant a fost prezentat în podcastul polițistului Marian Godină. Agentul amenințat a povestit cum s-a întâmplat totul

Publicitate

La începutul lunii mai, agentul a aflat că la un local din Strehaia are loc o petrecere privată, deși în acea perioadă organizarea evenimentelor era interzisă. Polițistul nu a sancționat pe nimeni, însă la scurt timp patronul restaurantului l-a sunat și l-a amenințat cu moartea.

Iată o parte din conversația celor doi:

Patron: Bă prostule, oricum te găsesc în noaptea asta!
Poliţist: Şi ce vrei să-mi faci dacă må găseşti? Zi că vin la tine. Patron: Hai zi, zi unde eşti că vin eu.
Poliţist: Păi ce vrei mă să-mi faci că să vin.
Patron: Băi prostule, fii atent aici, îţi spun pentru ultima oară. Dacă vreodată te mai apropii de familia mea la 3 kilometri, poţi să mă înregistrezi şi cu mumă-ta şi cu tac-tu şi cu cine vrei. Îţi tai capul, vin şi te iau din pat, şi acolo la tine, de faţă cu mumă-ta şi cu tac-tu îţi tai capu’!
Poliţist: Aaa, asta are legătură cu faptul că am venit acum să stricăm evenimentul?
Patron: Da bă.
Poliţist: Îţi mulţumesc frumos!
Patron: Deci nu ştii cu cine te-ai pus! Deci pe lângă faptul că fizic vei fi sancţionat, şi pe parte profesională vei fi! Ai înţeles?                                                                         

Publicitate

Poliţist: Păi nu cred că aveţi puterea asta.
Patron: Aşa crezi tu mă boule.

În podcastul lui Marian Godină, polițistul din Mehedinți a povestit că la câteva zile de la acest incident a fost chemat la departamentul de Control Intern pentru a i se comunica faptul că patronul restaurantului i-a făcut plângere penală pentru că în toamna anului trecut agentul l-ar fi oprit în trafic și i-ar fi cerut șpagă ca să nu îl testeze cu etilotestul.

„Într-o ţară normală, după acest podcast, mâine ar trebui demişi inspectorul şef al IPJ Mehedinţi, şeful Poliţiei Strehaia,acesta ar trebui şi cercetat în opinia mea. Domnule ministru Bode, vă urez la mulţi ani cu prilejul onomasticii, dar şi vizionare plăcută, trebuie să vedeţi de ce are parte un tânăr poliţist la început de carieră şi să-l sprijiniţi. Sper să fiţi la fel de prompt cum aţi fost în cazul porcului de Crăciun”, a spus Marian Godină.

Videoclipul integral, dar și înregistrarea audio pot fi urmărite AICI.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes