Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un polițist din Brașov a fost prins în flagrant în timp ce vindea cocaină, chiar în uniforma de agent. Bărbatul a fost reținut pentru trafic de droguri

Publicat

pe

Este cutremur în interiorul Inspectoratului Județean de Poliție Brașov. Un polițist a fost prins în flagrant, joi dimineață, în timp ce ar fi încercat să vândă 50 de grame de cocaină către niște presupuși clienți care, de fapt, ar fi fost agenți sub acoperire.

Publicitate

Vânzarea ar fi fost făcută printre blocurile unui cartier din Brașov, iar în momentul în care tranzacția era în desfășurare, agentul ar fi fost îmbrăcat chiar în uniforma de polițist. Anunțul despre acest caz a fost făcut chiar pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol.

„Unii “colegi” au intrat în Poliție crezând că pot beneficia de cea mai bună “acoperire” pentru activitățile ilegale pe care le desfășoară. Tânărul din imagine, încă polițist, a fost prins azi dimineața, printre blocurile dintr-un cartier din Brașov, în uniformă de poliție, în timp ce vindea cocaină unui “client” mai special. Asupra sa a fost găsită cantitatea de 50 gr de cocaină, drog de mare risc, a cărui valoare de piață este de 5000 euro. Cercetările sunt în derulate în continuare pentru documentarea întregii activități infracționale. Oare inspectorul șef al IPJ Brașov, chestorul Flucuș, în afară de semnarea mapelor, ce păzește?”, au scris pe rețeaua de socializare reprezentanții Sindicatului Europol.

Cazul a fost confirmat și de reprezentanții IPJ Brașov care au anunțat că agentul ar fi fost destituit din funcție înainte ca acesta să fie reținut.

Publicitate

„Referitor la apariția în spațiul public a unor informații, referitoare la implicarea în posibile activități infracționale a unui polițist brașovean, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov este abilitat să comunice următoarele: Cel în cauză a fost destituit din funcție și nu mai deține, în prezent, calitatea de polițist în cadrul I.P.J. BRAȘOV. De asemenea, ne disociem de astfel de persoane, care nu fac cinste uniformei și Statutului Polițistului. Totodată, acordăm și am acordat tot sprijinul organelor de urmărire penală, în derularea anchetelor penale”, au declarat reprezentanții IPJ Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes