Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un polițist din Brașov a fost prins în flagrant în timp ce lua 700 de lei mită de la un șofer pe care l-a oprit în trafic

Publicat

pe

Publicitate

Un agent care lucrează la Secția 3 de Poliție din Brașov este cercetat de colegii lui de la Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Covasna pentru luare de mită.

Marți, polițistul brașovean a oprit în trafic un șofer care ar fi încălcat regulile de circulație. Ca să nu îl amendeze pe bărbatul pe care l-a tras pe dreapta, agentul de la Rutieră i-ar fi cerut bani.

„În cauză, dosarul penal a fost inițiat ca urmare a unei sesizări transmisă unității de parchet de către D.G.A. – Serviciul Județean Anticorupție Covasna, referitoare la îndeplinirea/neîndeplinirea atribuțiilor de serviciu de către agentul de poliție, în cazul constatării unor încălcări ale normelor la regimul rutier, în urma căreia procurorul de caz a dispus activități de procedură penală în vederea realizării probatoriului. În cursul zilei de ieri, 22 februarie a.c., polițistul a depistat o persoană care a săvârșit o contravenție în trafic și, pentru a nu aplica sancțiunea corespunzătoare, a stabilit o întâlnire pentru data de astăzi, când fost prins în flagrant în timp ce primea suma de 700 de lei cu titlu de mită”, au declarat reprezentanții DGA Covasna.

Oamenii legii au deschis pe numele polițistului un dosar penal pentru luare de mită, iar ancheta a fost preluată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes