Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un poliţist din Braşov a fost muşcat de picior în timpul unei intervenţii. Cel pe care încerca să îl imobilizeze „l-a înhăţat” de gambă

Publicat

pe

Un poliţist a fost muşcat de picior în timp ce încerca să intre într-un apartament din zona Bartolomeu din Brașov, unde se degajau cantități mari de fum. Incidentul a avut loc în jurul orei 15:17, la data de 13 aprilie 2023, când poliţistul împreună cu alți doi colegi s-au deplasat la fața locului după ce au primit o sesizare prin 112.

La sosire, bărbatul în vârstă de 46 de ani care locuia în apartament a refuzat accesul polițiștilor și a devenit agresiv verbal. Agenții au încercat să îl imobilizeze, dar în timpul intervenției, poliţistul a fost mușcat puternic în zona gambei drepte.

Judecătoria Brașov a admis propunerea de arestare preventivă a Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, dispunând arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile. Actele de urmărire penală au fost delegate Biroului de Investigații Criminale, iar bărbatul este cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de ultraj prin loviri sau alte violențe.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes