Connect with us
Publicitate

Turism

Un operator low-cost îşi va relua zborurile cu reduceri de 50% la preţurile biletelor

Publicat

pe

După ce, în luna aprilie, reprezentanţii Ryanair au spus că după perioada de blocaj zborurile ar putea fi mai ieftine datorită unui „război al preţurilor” în rândul companiilor aeriene, Michael O’Leary, executivul companiei, a confirmat, potrivit The Sun, că se aşteaptă vara aceasta la o înjumătăţire a preţurilor comparativ cu lunile iulie şi august din 2019. El a adăugat că această măsură va fi luată pentru a încuraja pasagerii să revină la bordul aeronavelor.

Astfel, valoarea medie a unei curse a Ryanair, va scădea de la 33 de lire (37 de euro), cât era până acum, la circa 16,5 lire, aproximativ 18,5 euro, deşi zborurile din perioada verii de obicei tind să coste mai mult din cauza vacanţei. „Vom coborî preţurile pentru ca oamenii să se pună iar în mişcare. Odată ce ne vom relua cursele în iulie, vom vinde la orice preţ pentru a putea să umplem cât de multe scaune vom putea”, a declarat O’Leary, citat de The Sun.

Operatorul low-cost îşi va relua rutele în Europa pe 1 iulie cu noi măsuri de siguranţă şi protecţie pentru a reduce răspândirea coronavirusului, după cum notează businessmagazin.ro

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes