Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un om a fost salvat de la moarte de medicii aflaţi la centrul de vaccinare din Piaţa Astra. Andrea Neculau: „Acest om este acum în viață datorită lor. Fără cuvinte, mă înclin”

Publicat

pe

Aflată la centrul de vaccinare care s-a organizat ieri în Piaţa Astra, şefa DSP Braşov, Andrea Neculau, a ţinut să mulţumească cadrelor medicale care au participat la eveniment. Ea a mulţumit tuturor pentru eforturile depuse, şi mai mult nu doar pentru că au vaccinat oamenii din piaţă. Andrea Neculau a menţionat că medicii care se aflau la centrul de vaccinare au salvat viaţa unui om căruia i s-a făcut rău chiar în zona centrului. Datorită eforturilor medicilor care erau la faţa locului, care au reuşit să îl resusciteze, acum omul este acum în viaţă.

Publicitate

„Astăzi (n.r. ieri) am participat în calitate de medic alături de colegii mei, medici, asistenți medicali, registratori și studenți voluntari la caravana mobilă din Piața Astra, primul popas al campaniei „Mai aproape pentru vaccinare” inițiată de către Direcția de Sănătate Publică Brașov. La finalul acestei zile nu despre numărul de doze vreau să vă vorbesc, ci despre oameni. Despre cei care au ales să se vaccineze pentru că le-a fost aproape și ușor, pentru că au avut cu cine să vorbească, acolo lângă ei, pe stradă, în corturi, chiar în ploaie.

Am râs și am glumit, am spulberat neîncrederea și am vaccinat. Despre colegii mei din echipa de azi, oameni pe care i-aș numi de două ori salvatori. De ce? pentru că sunt urgentiști, medici și asistenți, care au petrecut nopți și zile în covid luptând cu formele cele mai grele de boală dar care au ales să se implice și în campania de vaccinare, ca să ajute la prevenirea bolii și să nu mai trăim grozăviile pe care le-am trăit în spitale în ultimul an.

Și dacă nu era de ajuns, azi (n.r. ieri) în ploaie, au resuscitat un trecător care a colapsat subit chiar în zona în care ne aflam- acest om este acum în viață datorită lor. Fără cuvinte, mă înclin.

Publicitate

Mâine (n.r. astăzi) este o nouă zi, caravana va merge mai departe (zona Brintex). Vaccinăm, vaccinăm, vaccinăm! Haideți să punem toți umărul să ne întoarcem la normalitate!”, a transmis pe Facebook Andrea Neculau, şifa DSP Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes