Connect with us
Publicitate

Sport

Un nou scandal la Corona. Echipa de handbal un mai are drept la transferuri un an de zile

Publicitate

Publicat

pe

După scandalul de dopaj de la secţia de handbal a clubului Corona, care a dus la retrogradarea echipei, şi mai nou scandalul de la echipa de fotbal seniori, pe care primarul a vrut să o desfiinţeze, iar Consiliul Local s-a opus, o altă problemă gravă s-a abătut asupra clubului. Echipa de handbal nu mai are drept la transferuri pentru un an de zile, după ce nu a achitat drepturile salariale lui Marius Novanc, un fost antrenor.

Publicitate

Decizia a fost luată de Comisia Centrală de Disciplină a Federației Române de Handbal şi e aplicabilă deja din data de 14 martie. Mai mult, clubului de handbal  i se va tăia câte un punct la fiecare 10 zile până va plăti salariile restante către fostul antrenor.

Decizia nu este definitivă, clubul are drept de apel în 5 zile.

„În legătură cu sesizarea antrenorului NOVANC Marius privind nerespectarea Hotărârii 46/21.10.2020 a Comisiei de Apel, de către clubul C.S.M. Corona Brașov, Comisia văzând că în procesul verbal nr. 328 al şedinţei din data 19.01.2021, clubul amintit a mai fost sancţionat pentru aceiaşi abatere; iar prin acelaşi proces verbal, i s-a pus în vedere ca în termen de 10 zile să achite antrenorului drepturile salariale, obligație neîndeplinită până la introducerea prezentei sesizări, CCD hotaraste:

Publicitate

Sancționarea clubului C.S.M. Corona Brașov cu ridicarea dreptului de transfer, legitimare şi drept de joc pentru o perioada de 1 (un) an de zile, începând cu data de 14.03.2021, conform art. 26.11 din Statutul Antrenorului. Concomitent cu aceasta sancțiune, la fiecare 10 zile, i se va scădea câte 1 punct din cele obținute de echipa participantă în cel mai înalt nivel competițional, pănă la executare integrală a hotărârii. Aceasta hotărâre va fi dusă la îndeplinire de C.C.C.

Notă: Părțile interesate să introducă Apel au nevoie de motivarea Hotărârii Comisiei de Disciplină conform Regulamentului disciplinar art. 13.5). Acestea intră în posesia motivării hotărârii Comisiei de disciplină dacă în termen de 3 (trei) zile de la data publicării dispozitivului pe site, fac cerere de motivare și dovada plății motivării hotărârii.

Apelul se poate face în termen de 5 (cinci) zile de la momentul intrării în posesia hotărârii motivate, respectând procedura introducerii Apelului, conform Art. 15.4.”, se arată în decizia Federaţiei Române de Handbal.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes