Connect with us
Publicitate

Turism

Un nou proiect inedit la Vama Buzăului. Dacă până acum doar luau masa, de acum turiştii se pot şi caza în gospodăriile localnicilor

Publicat

pe

„Camere la munte” este noul proiect demarat ieri în Vama Buzăului, care va facilita închirierea în scop turistic a maximum 5 camere aflate în incinta gospodăriilor din localitate, a anunțat consilier în cadrul Autorității Naționale pentru Turism, în Reprezentanța Teritorială de Promovare Turistică Brasov, Roxana Niculescu.

Publicitate

„Turiștii sunt încurajați să participe și la activitățile specifice unei gospodării din Vama Buzăului, cum ar fi hrănirea animalelor sau pregătirea preparatelor culinare locale”, a spus primarul comunei, Tiberiu Chirilaș.

Camerele sunt codificate de la 1 la 3 flori de colț, după un regulament propriu, conceput în concordanță cu particularitățile și specificul zonei.

Proiectul „Camere la munte” are menirea de a dezvolta în mod sustenabil capacitatea de cazare a zonei, impunându-se în continuarea succesului înregistrat de proiectul „Gastro local”, care a creat în Vama Buzăului o rețea de puncte gastronomice locale, devenită un exemplu de bune practici pentru întreaga țară, transmite radiobrasovfm.ro.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes