Connect with us
Publicitate

Economic

Un nou magazin de mobilă se ridică în Cartierul Coresi

Publicat

pe

Compania austriacă Mömax își continuă expansiunea începută în anul 2018 în România, și construiește la Brașov un nou magazin de mobilier în tendințe, în cadrul Cartierului Coresi, operat de Nhood. Acesta va fi al patrulea magazin din România al companiei austriece.

Noul magazin de mobilier va fi construit vizavi de centrul comercial Coresi Shopping Resort, pe un teren de 37.000 mp. Demararea construcției este planificată pentru trimestrul al treilea al anului. Inaugurarea magazinului este preconizată pentru ultimele luni ale anului 2023 sau primăvara anului 2024. Investiția în Brașov se ridică la 20 de milioane de euro și echipa noului magazin va fi formată din aproximativ 40 – 45 de angajați, transmite economedia.ro.

„Ne bucurăm să avem alături de noi un partener care rezonează cu viziunea proiectului nostru de la Brașov și care ne-a acordat încrederea de a se alătura ecosistemului Coresi. Împreună ne propunem să oferim servicii de cea mai bună calitate, atât pentru comunitatea orașului, cât și pentru cei pentru care Brașovul reprezintă o destinație”, afirmă Tatian Diaconu, CEO Nhood România.

Mömax are în prezent două magazine în Timișoara și Oradea, iar în primăvara acestui an va deschide un al treilea magazin, în Arad. De asemenea, tot în acest an, este planificată inaugurarea magazinului online Mömax.

Publicitate

În mai puțin de 19 ani, Mömax a devenit unul dintre cei mai importanți jucători pe piețele de profil din Germania, Austria, Ungaria, Slovenia, Croația, România, Polonia, Bulgaria și Elveția.

Povestea companiei a început în octombrie 2002 în Dornbirn – Austria, odată cu deschiderea primul magazin de mobilier Mömax. Astăzi, la 19 ani de la inaugurare, Mömax operează 95 de unități în Austria, Germania, Slovenia, Ungaria, România, Croația, Bulgaria, Polonia și Elveția. Fiecare dintre aceste magazine prezintă ideea de tendințe la prețuri accesibile în spații expoziționale de 6.000 – 12.000 mp.

În România, Nhood este mandatată de Ceetrus să administreze portofoliul de 23 de centre comerciale Auchan la nivel național, precum și să continue dezvoltarea Cartierului Coresi.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes