Connect with us
Publicitate

Economic

Un nou magazin de bricolaj apare la Brașov, în octombrie

Publicat

pe

Publicitate

MAM Bricolaj, companie românească din industria de bricolaj fondată de Cristian Găvan, a investit 300.000 de euro într-un magazin, cu o suprafață de 1.500 mp, situat într-un centru comercial din Brașov.

MAM Bricolaj își continuă seria de investiții, alocând o sumă de 300.000 de euro într-un magazin din Brașov, situat într-un centru comercial din zona Bartolomeu. În luna august, compania va începe amenajarea rapidă a locației, cu o suprafață de 1.500 mp, iar în octombrie magazinul va fi inaugurat, potrivit lui Cristian Găvan.

“Am semnat contractul pentru un magazin MAM Bricolaj din Brașov, un magazin pe 1,500 mp într-un centru comercial, care este în zona Bartolomeu. Sperăm că în octombrie să îi dăm drumul, amenajăm spațiul la 1 august, o amenajare rapidă, și vom servi Brașovul și zona metropolitană, în jur de 300.00 de oameni”, a declarat fondatorul, pentru Forbes România.

MAM Bricolaj a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri de aproape 40 de milioane de lei, cu 36% mai mult comparativ cu 2019. În ceea ce privește profitul, compania a raportat pentru anul trecut 3,6 milioane de lei, cu o treime mai mare decât în 2019. Bugetul de investiţii al retailerului pentru 2021 este de 14,6 milioane de lei.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes