Connect with us
Publicitate

Economic

Un nou lanț de cafenele vizează extinderea pe piața brașoveană. Captain Bean, afacere pornită în Cluj-Napoca, vrea să se extindă cu peste 50 de unităţi până la finalul anului

Publicat

pe

Publicitate

Captain Bean, lanţ de cafenele fondat în urmă cu şase ani în Cluj-Napoca, a încheiat anul 2020 cu o reţea de 17 unităţi, dintre care 10 deschise anul trecut în sistem de franciză, la nivel naţional. Pentru acest an, fondatorii businessului îşi propun un ritm de dezvoltare accelerat şi mizează pe 50 de noi locaţii, atât francize, cât şi unităţi proprii, estimând o cifră de afaceri de 5 milioane de lei.

”Dacă în 2020 am învăţat să dezvoltăm, anul acesta vom aplica ce am învăţat. În primul rând, vizăm extinderea în Capitală, în oraşele reşedinţă de judeţ, dar avem potenţial şi în oraşele din provincie cu peste 30.000 de locuitori, unde, alături de oamenii potriviţi, avem toate atuurile de a dezvolta brandul nostru”, spune Bogdan Pandea, CEO şi fondator Captain Bean.

Prin extinderea reţelei Captain Bean, fondatorii şi-au propus şi expansiunea conceptului de coffee corners în locaţii precum patiserii, cofetării, benzinării sau alte spaţii similare în care vânzarea de cafea este oportună. Investiţia într-o franciză Captain Bean porneşte de la 17.000 euro şi poate fi amortizată în 6-24 luni.

Taxa de franciză pentru Captain Bean este de 5.000 euro, sumă ce include training de specialitate, design-ul spaţiului, consultanţă financiară şi antreprenorială, precum şi suport operaţional şi strategic pe întreaga perioadă a contractului. Pe lângă această taxă, mai sunt necesare investiţiile în echipament şi stand/locaţie, bugetul total iniţial ajungând, în funcţie de spaţiu şi concept, la cca. 17.000 euro.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes