Connect with us
Publicitate

Economic

Un nou hotel va fi deschis în centrul Brașovului. Radisson Blu va fi inaugurat anul viitor. Investiția se ridică la 15 milioane de euro

Publicat

pe

Hotelul Radisson Blu Brașov va fi inaugurat oficial anul viitor, anunță zf.ro. Conducerea unității de cazare spune că marea deschidere va avea loc în primul trimestru din 2022, asta înseamnă o amânare de câteva luni generată de efectele crizei materialelor de construcții, creșterea prețurilor, dar și termenele mari de livrare ale materialelor.

Publicitate

Investiția se ridică la 15 milioane de euro și este susținută printr-un acord financiar între Exim Bank și RaRa Group, compania care dezvoltă hotelul Radisson Blu în Brașov.

„Localizat în centrul istoric al oraşului Braşov şi dotat cu tehnologii de ultimă generaţie, hotelul Radisson Blu Aurum Braşov se adresează atât segmentului leisure cât şi segmentului de business“, a declarat Anca Cristea, general manager al Radisson Blu Braşov, pentru zf.ro.

Hotelul situat pe bulevardul Eroilor va avea 110 camere şi va cuprinde şi două restaurante, două baruri, o sală de conferinţe, o sală de sport, un centru spa şi un sky bar cu piscină situat la ultimul etaj al hotelului.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes