Connect with us
Publicitate

Cultural

Un nou festival de folk la Râşnov

Publicat

pe

Programul evenimentelor culturale din oraşul Râşnov se îmbogăţeşte în acest an cu Festivalul „Folk la altar – generaţia generică”, care se va desfăşura în perioada 28 – 31 iulie, în Biserica Evanghelică din oraş.

Publicitate

Conform organizatorilor, evenimentul se doreşte a fi „o incursiune în istoria muzicii folk prin concerte, lansări de carte şi momente de „arhivă”.

„Un festival folk aşa cum de puţine ori vedem sau auzim, un festival folk într-o biserică veche, o muzică cu istorie într-un cadru istoric. Într-un decor ce păstrează amintiri şi amprente ale secolului al 18-lea, cu o acustică specifică unei biserici în care sute de ani s-a cântat la orgă, festivalul ‘Folk la altar’ aduce în faţa publicului unii dintre cei mai cunoscuţi şi iubiţi muzicieni folk din România. (…) Festivalul ‘Folk la altar – generaţia generică’ este o întoarcere la origini şi la original, o nevoie a artiştilor de reîntâlnire intimă cu publicul”, susţin organizatorii.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Mioritics în parteneriat cu Primăria Râşnov şi cofinanţat de Consiliul Judeţean Braşov.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes