Connect with us
Publicitate

Util

Un nou director la DRDP Braşov

Publicat

pe

Ministerul Transporturilor schimbă conducerea Regionalei de Drumuri Brașov. Tudor Duțu, fost consilier local PSD Brașov, va fi numit în locul actualului director, Liliana Horga. De profesie inginer CFDP – Căi Ferate Drumuri și Poduri, Liliana Horga ocupă funcția de conducere de aproape un an.

Potrivit unui document consultat de Economedia, Tudor Duțu urmează să fie detașat din data de 2 mai de la SC Servicii de Gospodărire Măgura Codlei SRL unde deține funcția de ,,expert achiziții publice”. Tudor Duțu este fiul lui Gheorghe Duțu, fost șef pus de PSD la SALROM și a mai fost consilier al directorului general Transgaz, șef Reprezentanță Transgaz Chișinău și administrator special la Ministerul Economiei, potrivit Declarației de Avere, transmite economedia.ro.

Cele 7 Regionale de Drumuri la care se adaugă și Regionala Buzău înființată acum 4 luni nu gestionează marile proiecte de investiții precum Autostrăzi și Drumuri Expres, dar lansează licitații de sute de milioane de lei pentru lucrări de reparații, întreținere și modernizări de drumuri. Ultimul exemplu, la DRDP Brașov licitația de peste 100 de milioane lei pentru reabilitarea DN 1 S Șercaia-Hoghiz.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
2 Comentarii

1 Comentariu

  1. Alexandru

    20 aprilie, 2022 at 8:31 am

    Prima lucrare de asfaltare va avea loc pe strada unde locuiește dl. director,apoi pe alte ,,hudițe,, dacă mai rămâne ceva asfalt!

  2. G

    20 aprilie, 2022 at 4:57 pm

    La vremuri noi, tot aia vechi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes