Connect with us
Publicitate

Economic

Un nou complex apare lângă Brașov. Un hotel de 150 de camere cu restaurant, bază de antrenament plus anexe, prevăzute în planurile Federaţiei Române de Lupte pentru noua bază de la Râșnov

Publicat

pe

Preşedintele Federaţia Română de Lupte a dezvăluit că în perioada următoare va începe construcţia unui complex sportiv de pregătire la Râşnov dedicat sportivilor săi şi nu numai.

Publicitate

„Îmi propun în acest mandat să începem lucrările de construcţie la un complex de pregătire aflat în proprietatea Federaţiei Române de Lupte. Acesta va fi construit din venituri proprii şi sponsorizări. Avem deja terenul la Râşnov, chiar la poalele domeniului schiabil Braşov. Complexul sportiv va include o sală cu zece garnituri de saltea, hotel cu 150 de locuri de cazare şi restaurant, un centru de recuperare, cabinet medical, sală de conferinţe şi de şedinţe, dar şi un teren sintetic de fotbal în aer liber pentru antrenamentele în aer liber ale luptătorilor”, a spus el.

„Este un loc strategic, în centrul ţării. Sper eu ca odată cu inaugurarea de anul ăsta a Aeroportului Internaţional Braşov să atragem la acest complex cât mai multe loturi naţionale străine în parteneriat şi pregătire cu loturile noastre. Astfel rezolvăm o mare problemă a luptelor româneşti, pentru că sportivii vor avea sparring parteneri. În plus, cu acest complex vom avea ocazia să facem autofinanţare. El va genera venituri, pentru că va fi pus la dispoziţie contra cost la preţuri mult mai convenabile pentru toţi cei care doresc să vină aici în cantonament. E va fi deschis tuturor cluburilor, loturilor sportive, indiferent de disciplină”, a adăugat Răzvan Pîrcălabu.

Foto ilustrativă

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes