Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un nou cod galben de intensificări ale vântului a fost emis de meteorologi. Vizat de această avertizare este și județul Brașov

Publicat

pe

Suntem în plin cod portocaliu de viscol, dar veștile proaste din partea meteorologilor nu se opresc aici. În această dimineață, specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au emis o nouă avertizare cod galben de intensificări ale vântului, care vizează și județul Brașov. Atenționarea va intra în vigoare marți dimineață, la ora 10.00 și este valabilă până miercuri, tot la ora 10.00.

Publicitate

Meteorologii spun că în intervalul menționat, în nordul Crișanei, în Maramureș și Dobrogea, în nord-estul și estul Munteniei, în cea mai mare parte a Transilvaniei și local în Moldova, vântul va avea intensificări cu rafale în general de 55…60 km/h.

La munte, vântul va avea viteze de 70…80 km/h, iar în zona înaltă a Carpaților Orientali rafalele vor fi de 90…100 km/h. Intensificări ale vântului, cu viteze de 45…50 km/h, vor fi marți (6 februarie) local și în restul teritoriului.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes