Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un nou caz revoltător la Codlea! Un alt bărbat ar fi stat lat la pământ sub privirile nepăsătoare ale poliţiştilor, la fel ca acum o săptămână când un tânăr a fost lovit de maşină pe trecerea de pietoni

Publicat

pe

Un nou caz revelator la Codlea, după cel de săptămâna trecut, când un bărbat a stat minute bune trântit pe drum, cu polițiștii lângă el, fără ca oamenii legii să facă nimic. Acum o locuitoare al municipiului a sesizat faptul că un caz asemănător s-a întâmplat. Potrivit acestuia, un bărbat era trântit pe jos, iar polițiștii îl priveau nepăsători, fără a face nimic. 

Publicitate

Cea care a fotografiat incidentul cere ajutorul în numele comunității din Codlea.”

Vă rog sa ne ajutați cu postarea acestea. Cetatenii Codlei suntem speriați, nu avem unde sa ne ducem.”, transmite cetăţeanca.

„La nici o săptămână de la incidentul produs in Codlea, Jud.Brașov, unde un tânăr a fost lovit pe trecerea de pietoni, iar autoritățile din Codlea, l-au privit nepăsător, l-au lăsat întins pe strada, urmând comunicare eronată din partea agentului celor din cadrul serviciului de ambulanță, aceștia ajungând în Brașov pentru intervenție, nu în Codlea, periclitând soarta tânărului, toate plecând, de la motivul acestei postări, incompetenta, nepăsarea şi corupția celor ce ar trebuii sa ne protejeze, sa patruleze, să îşi facă treaba, în schimb primim contrariul!

Publicitate

Este important să ne amintim că aceste instituții sunt aici pentru a ne servi pe noi, cetățenii, și ar trebui să fie responsabile pentru acțiunile lor, sunt plătiți din banii noștri oameni buni.

Nu noi trebuie sa ne apăram, ci sa fim apărați, însa, chiar daca ni s-ar face rău pe stradă, mai degrabă, am lua o pauză de țigară, am mânca, decât să oferim un prim ajutor, decât sa ne facem treaba pentru care suntem plătiți, dar suntem degeaba.( a se urmării poza de mai jos, în data 24.11.2023)”, mai spune codleanca.

Omul are un mesaj clar pentru Pliţia Codlea

„Trebuie sa inceteze:

  • INCOMPETENTA
  • CORUPTIA
  • NEPASAREA
  • MUSAMALIZAREA CONFLICTELOR
  • ABUZUL DE PUTERE
  • FAVORITISMELE, atât din cadrul Politiei Locale din Codlea, cat si din carul Politiei Municipale
  • oameni, care din motive medicale, ii găsim întinși pe jos, sau chiar cei ce consuma alcool, suntem EGALI in drepturi, trebuie să își facă datoria, NU sa ii lase, respectiv sa NE lase sa ne stingem usor”

„Priviti, alt caz la nici o săptămână, de la cele întâmplate în faţa sediului politiei din Codlea, nepăsarea, corupția, şi utilizarea banilor din al nostru buzunar lovește din nou.

Publicitate

Libertatea ființei umane, implică și anarhia și suferința și nesupunerea, pentru ca există sute de organizații plătite, din banii noștri care trebuie sa mențină ordinea. Nu noi trebuie sa menținem ordinea. Noi plătim oameni sa ne mențină ordinea. Eu nu pot sa fiu propriul meu jandarm, propriul meu polițist, propriul meu procuror, etc. Dacă greșesc, sa ma judece un sistem corect, nu unul corupt, plin de „oameni ai legii” ghiftuiți, nepăsători, neinițiați şi/sau sub influenta alcoolului, unde în mare parte din probleme, sunt rezolvate si mușamalizate, iar omul nevinovat fie „închide ochii”, fie suporta rigorile legii din pricina abuzului celor ce in loc sa ne PROTEJEZE, ne dau IN CAP. Va rog sa ne ajutati!!”, îşi închete codleanca mesajul.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes