Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un militar din Brașov și-a filmat soția în timp ce îl înșela cu șeful unui post de poliție din Argeș. Cei doi amanți au fost scoși din unitate de trupele speciale

Publicat

pe

O idilă între o polițistă și șeful ei s-a transformat înt-un scandal uriaș, într-o comună din județul Argeș. Un bărbat, militar la o unitate din Brașov, și-a dat în vileag soția pe care o bănuia de infidelitate. El a urmărit-o pe cea cu care își împărțea viața către Postul de Poliţie Schitu Goleşti, acolo unde femeia a fost încadrată ca agent și a descoperit că soția îl înșela cu superiorul ei.

Potrivit observatornews.ro, polițista și șeful de post au fost dați în vileag după ce militarul i-a filmat pe geamul secției. A vrut să-i confrunte pe amanţi, dar cei doi s-au baricadat în birou. Cum n-a reuşit să-i convingă să discute, soţul înşelat a sunat la 112 şi a chemat mascaţii. Cei doi poliţişti au ieşit doar când au venit colegii de la trupele speciale.

În imaginile surprinse de bărbatul înșelat se poate observa că tânăra blondă îl sărută cu patos pe bărbatul de 37 de ani care este şeful de post şi fost președinte județean al Sindicatului Europol. Totul se petrece în chiar sediul unității, aproape de miezul nopţii.

Soţul agentei, militar şi el, ar fi avut bănuieli că femeia nu îi este fidelă. De aceea o şi urmărea. Joi noaptea i-a filmat ca să aibă dovadă. Cu suspiciunea confirmată, bărbatul înşelat a vrut să-i confrunte pe cei doi. Poliţiştii s-au baricadat însă în birou şi n-au vrut să deschidă uşa. Aşa că bărbatul a sunat la 112 şi i-a reclamat că întreţin relaţii sexuale.

Publicitate

„La fața locului s-au deplasat ofițeri cu funcții de conducere, din verificări stabilindu-se că cei doi au fost planificați în serviciu între orele 14:00-22:00, iar după terminarea programului s-au încuiat în interiorul Postului de Poliție, fără ca ulterior să dea curs solicitărilor de deschidere a ușii de acces”, a declarat Florin Popa, IPJ Argeş.

Niciunul dintre şefi nu i-a convins să vină afară. Aşa că în scenă au intrat şi mascaţii. Trupele speciale au dat buzna, au ţipat la ei și i-au atenționat că armele sunt încărcate cu gloanțe.

Surse Observator spun că femeia l-a convins pe şeful de post să încuie uşa de teamă că militarul, care ar fi avut acces la armament, ar fi putut să le facă rău. Intervenţia mascaţilor nu ar apărea pe fişa de intervenţia din acea noapte. Şeful de post şi subalterna sunt acum cercetaţi disciplinar de şefii lor.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes