Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Un milionar român oferă recompensă pentru o fotografie cu Elon Musk la Bran. Sorin Constantinescu: „10.000 de euro cash”

Publicat

pe

Onum de afaceri Sorin Constantinescu a transmis, pe rețelele sociale, că oferă recompensă pentru o poză care să demonstreze că Elon Musk este cu adevărat în România. „Ofer 10.000 de euro pentru o poză cu Elon Musk în România”, a scris acesta.

Publicitate

„A înnebunit internetul cu povestea cu Elon Musk care e un mare, mare fake news. Ofer 10.000 de euro cash oricărei persoane care îmi trimite o poză cu Elon Musk în România, la Bran, unde vreți voi”, a spus afaceristul într-un clip, transmite realitatea.net.

Petrecerea anului din România cu cei mai bogați oameni ai planetei face înconjurul lumii pe rețelele de socializare. Scene desprinse parcă din filme au apărut pe conturile de Instagram ale vedetelor de la Hollywood. Acestea și-au etalat ținutele extravagante îmbrăcate la evenimentul pe care au vrut să-l țină cât mai secret miliardarii planetei.

Aproximativ 200 de vedete internaționale au participat la marele eveniment. Distracția miliardarilor a fost deturbată de un protest al militanților Greenpeace. Activiștii au vrut să transmită un semnal de alarmă privind încălzirea globală.

Publicitate

Tema petrecerii a fost „Dracula’s Experience”, așa că invitații s-au deghizat în vampiri cu ținute medievale de conți, contese și veșminte nobile. Au fost prezenți 140 de invitați, toți miliardari și vedete de la Hollywood care au vrut să simtă emoția misterului din inima Transilvaniei.

Au fost cozi uriașe de români care încercau din răsputeri să o surprindă pe Angelina Jolie.

@sorinconst

♬ original sound – Sorin Constantinescu

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes